ד"ר אדריכל רועי קוזלובסקי התמנה לראש בית הספר לאדריכלות

תחומי המחקר העכשוויים שלו כוללים היסטוריה של תשתיות-נוף, היסטוריוגרפיה השוואתית ואדריכלות מודרנית

17 ספטמבר 2020

ד"ר אדריכל רועי קוזלובסקי קיבל מינוי קבוע כראש בית הספר לאדריכלות ע"ש דוד עזריאלי.

ד"ר קוזלובסקי סיים את לימודי הדוקטורט שלו בהיסטוריה ותיאוריה של אדריכלות באוניברסיטת פרינסטון בשנת 2008. מחקר הדוקטורט שלו בנושא האדריכלות של מדינת הרווחה האנגלית התפרסם בספר " The Architectures of Childhood; Children, Modern Architecture and Reconstruction in Postwar England".

ד"ר קוזלובסקי היה חבר סגל באוניברסיטת נורת'איסטרן בבוסטון עד 2012, אז הצטרף לסגל בית הספר לאדריכלות, שם הוא מלמד היסטוריה ותאוריה של אדריכלות.

תחומי המחקר העכשוויים שלו נעים בין ההיסטוריה הטכנו-פוליטית ונופית של תשתיות בישראל, והיבטים היסטוריוגרפיים של אדריכלית השוואתית.